Koncept

Vores hverdag kan være stressende, derfor lægger vi vægt på, at du her hos os, føler dig godt tilpas og godt behandlet. Vi er 5 veluddannede kvinder samt 1 dygtig elev, som glæder os til at kunne dele ud af vores mange års erfaring og faglige kunnen.

Vi har ikke et stort menukort med forskellige ansigtsbehandlinger du selv kan vælge. Vi skræddersyr din ansigtsbehandling i forhold til hudtype og tilstand den dag du besøger klinikken...dvs din behandling er aldrig ens. Læs mere under ansigtsbehandling. Er du ny kunde til ansigtsbehandling så vælg behandlingen "First time treatment", til denne behandling afsætter vi 30 min ekstra til grundig hudanalyse og vejledning. Du får 15% kontant rabat på dit produktkøb ved en ansigtsbehandling og ved produktkøb hvor du ikke får ansigtsbehandling, optjener du 15% i bonus, du kan bruge til gratis produkter når der er point nok. Et bonuspoint svarer til 1 kr.

Vi ønsker at give alle vores kunder en grundig og professionel vejledning i hjemmepleje.

Hos face2face arbejder vi kun med de bedste produkter på det danske markede. De produkter vi anvender i vores behandlinger er IS Clinical, PH formula, Susanne Melchiorsen samt Dermalogica.