Koncept

Vores hverdag kan være stressende, derfor lægger vi vægt på, at du her hos os, føler dig godt tilpas og godt behandlet. Vi er 3 modne og veluddannede kvinder, som glæder os til at kunne dele ud af vores mange års erfaring og faglige kunnen.

Vi har ikke et stort menukort med forskellige ansigtsbehandlinger du selv kan vælge. Vi skræddersyr din ansigtsbehandling i forhold til hudtype og tilstand den dag du besøger klinikken...dvs din behandling er aldrig ens. Læs mere under ansigtsbehandling. Er du ny kunde til ansigtsbehandling så vælg Ansigtsbehandling (ny kunde), til denne behandling afsætter vi 15 min ekstra til grundig hudanalyse og vejledning.

Vi ønsker at give alle vores kunder en grundig og professionel vejledning i hjemmepleje.

Vi anvender produkter fra dermalogica, og har arbejdet med serien de siden 2000. Dermalogica anvender kun de fineste tilgængelige indgredienser, er alle produkterne non-comedogene og de indeholder ingen tilstoppende mineralske olier eller lanolin, ingen irriterende kunstige farve- eller duftstoffer og ingen udtørrende S.D. alkohol eller formaldehyd.

Herudover arbejder vi med Is CLINICAL produkter som er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE der består af resultatorienterende antiaging og hudoptimerende formler. Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCARES team af læger og forskere skabt produkter der leverer hurtige og sikre resultater. Produkterne er parabene- og parfumefri.