Behandlinger

Laserbehandlinger

Effektive behandlinger med laser og IPL

Cosmetic Laser har mange års erfaring med Laser og IPL, idet vi har behandlet siden 1998 og dermed var blandt de første i Danmark, der kunne tilbyde bl.a. permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er den mest effektive form for hårfjerning.

Gratis konsultation

Hos os er du i kyndige hænder og din pris aftales inden opstart af behandling med en GRATIS konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved den GRATIS konsultation vejledes om bl.a. priser og antal forventede laser-behandlinger. Konsultationerne varetages af vores autoriserede laserterapeut Karina, som ligeledes foretager laserbehandlingerne. 

I klinikken anvender vi 2 forskellige typer IPL/Laser, efter dit behandlingsbehov:

  • Nordlys Ellipse
  • Fotona QX Laser

Behandlingerne foretages kun af faguddannet og autoriseret personale.

Se dine behandlingsmuligheder med laser længere nede på siden her og book en GRATIS konsultation og hør nærmere om forløbet samt prisen på permanent reducering af dine kosmetiske gener.

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed iflg. gældende lovkrav

Vi kan tilbyde behandlinger med Laser og IPL, idet vi er autoriseret og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, samt opfylder gældende lovkrav og vi har derfor læge og sygeplejerske tilknyttet klinikken. Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Hos os er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.