Medarbejdere

Mette Koch Enggaard
Mette Koch Enggaard

Lina Holm
Lina Holm

Mit navn er Lina Holm. Jeg er uddannet på Cidesco kosmetologskolen som er en international anerkendt skole.
Jeg har drevet klinikken face2face siden 2000
Jeg flyttede klinikken fra Solrød Strand til Køge i januar 2012.

Jeg glæder mig til at behandle dig.

Malue Petersen
Malue Petersen

Malue Petersen har 24 års erfaring som kosmetolog. Hun er uddannet fra Den Alternative Kosmetologskole i Næstved i 1994, og arbejder ud fra et holistisk syn på hudpleje.
Malue har arbejdet med Dermalogica i flere år og har specialiseret sig i elektrokosmetik, en metode der fjerner hudgevækster og brune pigmentpletter i ansigtet og på kroppen.
 
Jeg glæder mig til at behandle dig.

Mette Koch Enggaard
Mette Koch Enggaard

Mette Koch Enggaard er uddannet på Den Alternative kosmetologskole i 2012.

Mette har tidligere haft egen klinik i Hårlev, men måtte lukke pga. sygdom i 2015. Mette er en af de 1% der ikke har kunnet få håret tilbage, efter endt kemobehandling, men hun er frisk, rask, meget dygtig og kompetent. Mette har specialiseret sig i permanent hårfjerning med epilering, hvilket er meget anvendeligt til små områder fx overlæbe og hage.

Jeg glæder mig til at behandle dig.

Camilla
Camilla

Camilla er uddannet på Cidesco kosmetologskolen i 2016.

 Har taget ekstra kurser i Brasilliansk voks på kvinder og Lash lift af vipper.

Jeg glæder mig til at behandle dig

Elev Iben 35% rabat på behandlinger
Elev Iben 35% rabat på behandlinger

Iben er elev på den Alternative kosmetolog skole Susanne Melchiorsen. Iben startede i marts 2021, og skal sideløbende med skolen, være i praktik hos os i 16 måneder. Iben bliver ikke sat til at udføre behandlinger, hun ikke allerede har trænet mange gange. Iben har altid en livline i os andre på klinikken.

Bemærk!!!! Behandlingerne kan være længere varighed mellem 30 og 60 minutter længere end bookingen fortæller dig, og behandlingen er selvfølgelige billigere.

Du får 35% RABAT på alle de behandlinger Iben udføre.

Tag godt imod Iben, som glæder sig til at behandle dig.

Susanne Mariegaard
Susanne Mariegaard

Susanne Mariegaard, har været sygeplejerske i mange år med speciale indenfor onkologien, den akutte sygepleje og kosmetiske behandlinger.  Godkendt af Sundhedsstyrelsen til behandling med filler der anvendes til rynkebehandling/reduktion, til at genskabe volumen samt forbedre hudens elasticitet og fugtighed.

Susanne Mariegaard lægger meget vægt på høj service, skabe trygge rammer, lave individuelle behandlinger med øje for kvalitet og fokus på et naturligt og æstetik resultat.