Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Face Fit behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Clear Start™ er udviklet af Dermalogica - den foretrukne hudplejeserie blandt professionelle kosmetologer verden over. Clear Start™ er udviklet specifikt til at behandle ung hud, der har tendens til bumser. Aktive ingredienser og milde planteekstrakter giver dig den reneste, sundeste hud.

Clear Start™ produkterne indeholder ikke tilstoppende mineralsk olie, lanolin, irriterende kunstige farvestoffer udtørrende S.D. alkohol eller parabener.

Serien indeholder renseprodukt, booster, toner, maske og fugtcremer, som alle hjælper med at forebygge bumser og udbrud.

Hvis du er god ved din hud i dag, så ser den pænere ud i fremtiden. Med Clear Start™ kan fremtiden begynde nu!

clearstart.dk

 

I serien by Men's Room Professional Skin Care for Men since 1998 finder du ikke pynteingredienser som parfume og farve. Heller ikke udtørrende sulfater, denatureret alkohol/sprit eller mineralske olier, der kan stoppe porer til. Ting, der ikke gavner huden, er spild af penge og øger risiko for allergi og skader på huden. Især mandehud, der er ekstra udsat pga. androgene hormoner og barbering. De nødvendige konserveringsstoffer er primært fødevaretilladte. Det er produkter, man(d) trygt kan anvende fra ungdom til alderdom.

Produkterne klistrer og fedter ikke.

 

iS CLINICAL - Hudpleje i verdensklasse!

iS CLINICAL er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie i cosmeceutical-kategorien, der udmærker sig ved udelukkende at være baseret på de reneste, bedste og naturlige botaniske ingredienser - der alle er klinisk testede og validerede.
Serien er baseret på innovative formler og en avanceret antioxidantteknologi der danner grundlag for  markante og synlige forbedringer i hudens sundhed og kvalitet.
Med iS CLINICAL kan du således både se og mærke en forskel, samtidig med at produkterne giver klinisk dokumenterede resultater - helt ned på celleniveau.
Med iS CLINICAL får du et komplet behandlingssortiment bestående af renseprodukter, seraer, cremer og solbeskyttelse samt professionelle produkter til eksklusive ansigtsbehandlinger.

 

Susanne Melchiorsen er en hudplejeserie, der består af naturlige ingredienser.

Hudplejeserien er blandt de reneste i verden og indeholder ikke skadelige stoffer, parfume eller kunstige tilsætningsstoffer.
Susanne Melchiorsen er helhedspleje, kendt for store resultater og med fokus på sundhed og natur.
Muligvis den eneste cremeserie, som er så ren, at den kan spises!


pHformula – innovativ hudpleje.

pHformula skin resurfacing er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og den medicinske verden. pHformula er det første pharma-cosmeceuticals produkt på markedet. Det vil sige, at det er produkter med en kosmetisk effekt bygget på farmaceutisk forskning og udvikling. Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag regenerativ medicin; dvs. processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved skin resurfacing.
Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis/dermis.
pHformula er baseret på en kombination alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy som er helt unik. PH-DVC kompleks er et yderst avanceret leveringssystem, der transporterer syre, vitaminer, anti-oxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.